1. ABONMAJSKI KONCERT

Četrtek, 26. Oktober 2017 ob 18:30

ANDREJ OFAK - kitara, BORUT MORI - harmonika

Zasedba: Duo Andrej Ofak, Borut Mori
Instrumenti: kitara, harmonika


V letih skupnega ustvarjanja in druženja je med Morijem in Ofakom nastala sinergija, ki jima daje svojstven glasbeni izraz. Druga zgoščenka z avtorsko glasbo je zrel sadež, saj je nastajal več kot desetletje. Čutijo se vplivi različnih kultur in glasbenih narečji, ki so obarvala njun razvoj. Gre za spoj premišljene kompozicije in srčnih improvizacij.

V njuni delih se prepletajo spokojnost, veselje, povezanost in brezčasje. Čeprav so skladbe instrumentalne, ob poslušanju publika začuti zgodbe o naravi, prijateljstvu, ljubezni in o oddaljenih svetovih, ki se približajo skozi lepoto glasbe.

»Všeč nama je, da album pozdravljajo tako profesorji klasične kot tudi Jazz glasbe, poleg tega pa je všeč občinstvu različnih starosti. Mislim, da sva ujela zanimivo kombinacijo, ki povezuje ljudi in glasbo.«

https://www.youtube.com/watch?v=0pCIRHKY0qE

https://www.youtube.com/watch?v=m71lQ_K0QEU

https://www.youtube.com/watch?v=xmA6SpL0UE8


Potrebujete več informacij o dogodku ? Pošljite sporočilo

48855

S klikom na gumb "POŠLJI SPOROČILO" se strinjate, da boste poslali tudi vaše osebne podatke, ki jih lahko uporabimo za komunikacijo z vami. Vaši podatki bodo skrbno shranjeni in jih ne bomo posredovali nikomur, kadarkoli pa lahko zahtevate njihov izbris.